Αρχική » Επιχειρήσεις » Φαγητό » Ταβέρνα Ο Παλιός Μύλος

Ταβέρνα Ο Παλιός Μύλος

Το εστιατόριο ‘’Παλαιός Μύλος’’ βρίσκεται στις Πηγές Αργυρούπολης, στο Ρέθυμνο. Σας περιμένουμε σε ένα μαγευτικό τοπίο, με πλατάνια και κρυστάλλινα νερά που τρέχουν δίπλα σας. Δοκιμάστε εκλεκτά παραδοσιακά φαγητά, που παρασκευάζονται από προϊόντα κρητικής παραγωγής.

Καθημερινά, οι έμπειροι μάγειρες του εστιατορίου ‘’Παλαιός Μύλος’’, στο Ρέθυμνο, προσφέρουν σε όλους του λάτρεις του ποιοτικού φαγητού γευστικές επιλογές,  που βασίζονται σε δοκιμασμένες συνταγές. Η κρητική κουζίνα φημίζεται, άλλωστε, διεθνώς για τη νοστιμιά της. Χειροποίητες πίτες, φρέσκιες σαλάτες, τυριά και πιάτα κρεατικών ή θαλασσινών, όλα μοναδικά μαγειρεμένα.

Προσφέρουμε φιλική εξυπηρέτηση και έναν ασφαλή χώρο, για να παίζουν τα παιδιά. Το πάρκινγκ του εστιατορίου εξασφαλίζει θέσεις μέχρι και για εκατό αυτοκίνητα. Το εστιατόριο ‘’Παλαιός Μύλος’’ παραμένει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ αναλαμβάνει, επίσης, εκδηλώσεις κάθε είδους (Κ.Α.Π.Η., σχολικές ή τουριστικές εκδρομές κ.τ.λ.). Οι τιμές είναι πάντοτε προσιτές και η ποιότητα σταθερά υψηλή. Το μενού του εστιατορίου μπορεί να τροποποιηθεί, αναλόγως με τις επιθυμίες του πελάτη μας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Ταβέρνα «O Παλιός Μύλος»

Μανούσακας Γεώργιος
Αργυρούπολη
Ρέθυμνο 74055, Κρήτη
Tηλ. +30 2831 081209
Κινητό: +30 6972 554 510
Κινητό: +30 6973 090 007
Website: http://www.palios-mylos.gr/
Facebook: http://www.facebook.com/palios.mylos.manoysakas
Χάρτης:
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη