Αρχική » Επιχειρήσεις » Φαγητό » Ταβέρνα Αθιβολές

Ταβέρνα Αθιβολές

Ήταν Άνοιξη του 1996 όταν άρχισε να μπαίνει μπρός η υλοποίηση μιας ιδέας που χρόνια ονειρευόμασταν…

Ένα πάντρεμα του απέραντου φυσικού κάλλους των Πηγών της Αργυρούπολης με την ατόφια παραδοσιακή γεύση. Ο συνδυασμός της πέτρας, του νερού και του πράσινου με γεύσεις της ένδοξης κρητικής παράδοσης ήταν πρωταρχική μας επιδίωξη…
Και τ” όνομα αυτού «Αθιβολές». Αθιβολή: σκέψη, κουβέντα, συζήτηση, μνεία, ανάμνηση.

…έχω την αθιβολή σου συνεχώς…

Εμπνευσμένοι από την τόσο προικισμένη κρητική διάλεκτο με μία λέξη που περικλείει σχεδόν όλα όσα συμβαίνουν γύρω από το τραπέζι, τη παρέα, τη ζωή…! Σκέψεις, ιστορίες, συζητήσεις, αναμνήσεις… «αθιβολές»…!

Ένας πολυεπίπεδος εξωτερικός χώρος «περικυκλωμένος» από πλατάνια, πέτρα και νερό θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα με μία αίσθηση δροσιάς και ηρεμίας…Ο μεγάλος καταρράκτης να δεσπόζει και στη κατάληξή του να κολυμπάνε «πέστροφες» για να τις διαλέξετε εσείς, χωρίς τύψεις…! Εκτός από τον καταρράκτη με τις «πέστροφες»υπάρχει και ένα μεγάλο ενυδρείο με τον επίσης λαχταριστό και εντυπωσιακό »Οξύρρυγχο»!

Τώρα για τους λάτρεις του κρέατος…Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία στα κάρβουνα …η φωτιά θα σας καλωσορίσει καθώς εισέρχεστε στις«Αθιβολές», στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου ανάβει και σιγοψήνει το περίφημο »Αντικριστό»…Με γνώμονα τη παράδοση και όχι μονό τα ορεκτικά με τη σειρά τους θα σας καταπλήξουν με τις γεύσεις να δίνουν και να παίρνουν …!

Οι «Αθιβολές» διαθέτουν δύο ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης αλλά και έναν προσεγμένο παιδότοπο για τους μικρούς μας φίλους…! Οι «Αθιβολές»εκτός από το Καλοκαίρι λειτουργούν τα Σαββατοκύριακα με τις Αργίες του Χειμώνα, αίθουσα με τζάκι ικανή να αναλάβει κάθε είδους εκδηλώσεις σας… Με μία οικογενειακή νότα, με χρώματα της φύσης, και αλλοτινές μυρωδιές …η οικογενειακή παραδοσιακή ταβέρνα «Αθιβολές» σας καλωσορίζει…!

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Ταβέρνα Αθιβολές

Αφοι Μελαδάκη
Πηγές Αργυρούπολης
Ρέθυμνο 74055, Κρήτη
Tηλ. +30 2831 081 011
Κινητό: 6972986199 & 6944122575
Website: www.athivoles.com
Email: info@athivoles.com
Χάρτης:
Προβολή μεγαλύτερου χάρτη